6шт Пластмаса за рисуване Дърводелски Прозрачен 170 градуса Офис Училищна богат на функции Триъгълна линия за капитониране на Геометричния квадрат

Чертежные аксесоари

0 (0 Класиране)

6.81лв. 8.84лв.

-
+
Инв. : w17938
Категория : Чертежные аксесоари

Характеристики:

【ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ】 Ще получите триъгълна линия от 6 бр., което е достатъчно за изпълнение на работни задачи у дома или в офиса, софтуер за вашия модел и ефективността на работата.Можете да споделите със семейството си, приятели или колеги.

【ЗДРАВ материал】 Триъгълна линия е изработена от пластмаса, PS, разнообразна висока якост, износоустойчивост, устойчивост на надраскване, дълготрайност.Тя е с гладка повърхност и без драскотина на ръката.

【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Тази линия е единица за измерване на дължина с мащаба на 7 см от лявата и дясната страна.Тя също така е оборудвана с двойни ъглови единици, 170 градуса, което е идеално за бояджийски, геодезически, строителни, чертожните работи.

【ЛЕСНО да се ДВИЖАТ】 Линия е оборудвана с пластмасова дръжка, за да се движат, която можете да поставите в отвора в средата на линия, което е удобно за преместване на линия, когато рисувах, лесен за употреба.

【ЯСНА скала】 Ясна печат по дължина и ъгъл на наклона, износостойкая, не е лесно да избледнява, по-дълъг живот.Надпис черен, по-лесно се чете.Скала за прецизна, а грешка е малка, което помага да се постигне прецизно рисуване.

Описание:

1. Това равнобедренная триъгълна линия, две скута страна, която имат дължина около 11,1 см / 4,37 инча, а другата страна - на около 15,7 см / 6,18 инча.

2. Дебелината на триъгълна линия е около 1,7 мм / 0,07 инча, тя е устойчива на падане, трайна и нейното не е лесно да се прекъсне.

3. Това е идеалният инструмент за чертане и измерване, подходящ за училища, образование, обучение или работа, студенти, чудесен подарък за деятели на изкуството, инженер.

Технически характеристики:

Цвят: прозрачен

Материал: PS

Дължина на страната: около 15,7 см/6,18 инча, 11,1 см/4,37 инча, 11,1 см/4,37 инча

Дебелина: около 1,7 мм/0,07 инча

Пратката включва:

6 бр. х триъгълна линия

1 бр. x дръжка за преместване

Забележка:

1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.

2. Възможни са отклонения до 0,5-2 см от ръчно измерване.

Търговска марка : Хинмай
Вид линия : Триъгълна линия
В сгънат вид : No
Материал : Пластмаса
Произход : Континентален Китай

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашите оценки

Свързани продукти