Дамски чанти за обяд Kiss My Airs с изолация, многократно термоохладитель, обяд-бокс за хранене, за къмпинг, за пътуване

Чанта със специално предназначение

0 (0 Класиране)

16.26лв. 32.52лв.

-
+
Инв. : w193538
Категория : Чанта със специално предназначение

【Описание на дизайна 】 Пълна печат.

[Описание на материала] Пакет за обяд е изработен от плат Оксфорд с висока плътност със засилено подплата от алуминиево фолио, който не пропуска влага, лесен за почистване и ви позволява да запазите продуктите свежи за по-дълго време.Чанта за обяд с здрав цип, подсилена дръжка и добра ръчни шевове и така нататък.

Лека и голям сгъваема чанта за обяд, която лесно се носи с себе си, преносим обяд-бокс, в който има достатъчно място за опаковане на хранителни контейнери, леки закуски, напитки, плодове и други продукти.

[Скрипт за прилагане] Универсален - подходящ за всички възрасти с модерен неутрален дизайн.Вертикални опаковъчни пакет, който можете да носите със себе си, дава възможност да се спести място.Идеален за вашия мобилен начин на живот и е идеален за работа, на пикник, барбекю на открито, спазването на диета, тренировка във фитнес залата, пътуване, пазаруване и много други случаи.

Инструкции за пране: Ръчно пране, да не машинно, не глади, не белина, издръжлив.

[Специална забележка] Тези данни за размера се дължи на различни методи на измерване, грешка в рамките на 1-2 см е нормално явление.

Материал: Този за многократна употреба пакет за обяд е изработена от висококачествен плат Оксфорд и удебелени алуминиево фолио, изолационен и здрав, за запазване на свежестта на продуктите, и правилната температура.Идеална за превоз на вашия любим обяд или храна по време на работа, на пикник, къмпинг, фитнес зала и всяко междинно положение.

Модерен дизайн ви позволява да я използвате като женска косметичку-тоут.Пакет за обяд удобно да се сложи в раница.

Чанта-тоут за пикник: Дръжка за чанта-тоут за обяд е била модернизирана и удебелени, а за да се гарантира максимална здравина, използвани подсилени ципове.Нашите обяд-бокс ще запази свежестта на вашите ястия в студена или гореща формата на няколко часа, както и ще осигури храна за целия ден

Многофункционални обяд-апарати: в работния обяд на бокса има джоб отпред за съхранение на дребни неща.Подходящ за различни случаи, като например работа, пътуване, плаж, пикник, партита, офис и на открито.По този начин, можете да го използвате като чанта-хладилник за обяд, скучна чанта, чанта за пикник и косметичку за жени и мъже.

Дамски обяд-апарати: Ние предлагаме висококачествени изолирани големи обяд кутии, които са трайни и определено си струва да ги притежават.Обяд-бокс - това е един от най-добрите варианти за подаръци за мъже или за жени, който ще направи живота по-удобен за вас и вашето семейство.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас по електронната поща, смятаме ги за вас в рамките на 24 часа.

Идеален прост модерен обяд-бокс с изолация за работа, пикник, разходки, отдих.Нашата чанта за обяд с принтом "Животните в гората" достатъчно вместительна, за да се поберат вашия обяд, и в същото време е достатъчно компактен, за да се побере в хладилника или шкафа за съхранение.По този начин, вие можете да я използвате като чанта-хладилник за обяд, скучна чанта, чанта за пикник.Вашият любим обяд или храна лесно и удобно да носите навсякъде с вас, независимо дали е в офис, на пикник или къмпинг.Това е наскоро построена чанта за обяд с широко с дизайн, много удобна в ежедневието.Дали сте на работа или приготвяте обяд за своите членове на домакинството.Предназначена е за запазване на топлина или прохлада, лесен за почистване, нека винаги да бъде с вас.

Произход : Континентален Китай
Място на произход : Китай (континентален)
Материал : Плат Оксфорд
CN : Fujian

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашите оценки

Свързани продукти

[описание на дизайна] полнодуплексная печат [описание на материала] (полиестер) 600d обикновен плат оксфорд [характеристики на продукта] однотонная
здравейте!добре дошли в кафене! качеството е на първо място при най-доброто обслужване. всички клиенти -наши приятели. име на продукта: косметичка материал:
вид на продукта: косметичка на двоен цип стил: карамел цвят материал: изкуствена кожа размер:24.5*12*12.5 см цвят: розов, зелен, сив, бежов пол:
косметичка с испански принтом, дамски косметичка за грим, бельо чанта с цип органайзер за тоалетни принадлежности, чанта-молив, подарък за учители размер:
космически астронавт принт молив случай на жена астронавт космически кораб звезди тийнейджъри стационарни чанти организатор на ученически седалките
торби за дрехи от нетъкан текстил, чанти за пазаруване, подаръчни пакети за реклама с цветен печат, торбички от нетъкан текстил, чанти за пазаруване, творчески
платно раница на съвсем малък, училище, фитнес зала, холщовая чанта от съвсем малък, платно пакет за съхранение, раница за училище, раница за тийнейджър характеристики: 100%
описание на материала основна материя: полиэфирное влакна (polyester) характеристики на продукта полиестерна тъкан с висока плътност, устойчива
характеристики: 1. екологично чиста кърпа, здравословна и сигурна. 2. индивидуален дизайн за изява. 3. висококачествено платно, здрав и издръжлив. 4.